compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > TheReview: Zonder Pardon
Theo Maassen: Zonder pardon Filmrecensie

TheReview: Zonder Pardon

4-11-2009 We hadden het nog niet eerder gezien in de bioscoop: cabaret. De nieuwste show van Theo Maassen, Zonder Pardon is alweer de zesde show van Maassen en is nu op het grote doek te zien.

Delen op facebook

In "Zonder Pardon" neemt Theo Maassen net zoals in zijn vorige show Tegen beter weten in een persoonlijke situatie als uitgangspunt voor het programma. In Tegen Beter Weten in was dat de dood van zijn ouders. In Zonder Pardon staat de geboorte van zijn dochter centraal.

Theo Maassen vraagt zich hardop af of hij wel geschikt is als vader en of hij wel een kind wel opvoeden in deze wereld. Deze zelfreflectie gaat gepaard met veel zwarte humor zoals we die van Maassen kennen. Wat betreft zet Theo Maassen de lijn uit zijn vorige shows voor alleen hij vertelt nu nog meer over zijn privé leven dan ooit.

Dit alles leidt tot een leuke en sterke cabaretshow. Het feit dat de film nu in de bioscoop zit lijkt echter niet zo heel veel meerwaarde te hebben. De show is mooi in beeld gebracht en als kijker lijkt zit je midden in het verhaal maar meer ook niet. Het is alsnog een aanrader te noemen voor cabaretliefhebbers. Men moet echter geen geheel nieuwe bioscoopervaring verwachten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.