compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tien grootste namen van Nederland in nieuwe film

Tien grootste namen van Nederland in nieuwe film

Paul de Leeuw en Wendy van Dijk zeggen deelname toe

10-5-2006 AMSTERDAM - In de nieuwe Nederlandse film Alles is liefde zullen de grootste namen uit ons land te zien zijn. Dat zegt casting director Job Gosschalk in de Telegraaf woensdag.

Delen op facebook

Gosschalk (casting director bij o.m. Simon, Manderlay en Phileine Zegt Sorry) werkt samen met actrice/scenarioschrijfster Kim van Kooten (Phileine Zegt Sorry) aan de opzet van de film. Gosschalk wil 'de tien grootste namen van Nederland' casten voor de film. Paul de Leeuw en Wendy van Dijk hebben hun deelname inmiddels toegezegd. Gosschalk wil ook dat van Kooten zelf een rol in de film speelt. Wie de andere 'grote namen' van Nederland zijn, is nog niet bekend. Joram Lürsen, die internationaal succes boekte met de film In Oranje, zal de film regisseren.

Presentator Paul de Leeuw's bekendste verschijning op het witte doek was die als Bob de Rooij in Filmpje!. Hij speelde ook in Ja Zuster, Nee Zuster en K3 en het Magische Medaillon. Ook Wendy van Dijk heeft beperkte speelfilmervaring. Ze was te zien in Liever Verliefd en In Oranje.

Voor Alles is liefde is inmiddels de zogeheten film-cv geopend zodat investeerders aandelen in de film kunnen kopen. Het verhaal gaat over Sinterklaas, die tien minuten voor de tv-uitzending van zijn intocht een hartstilstand krijgt.

De film waarvan volgens Van Kooten 'heel Nederland blij wordt' zal naar verwachting eind 2006 in première gaan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.