compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Timberlake timmert aan acteercarrière

Timberlake timmert aan acteercarrière

Popster wordt moderne Rambo in 'Stop-Loss'

30-3-2006 LOS ANGELES - De populaire zanger Justin Timberlake krijgt niet genoeg van het acteren. In de geplande actiefilm Stop-Loss zal hij de hoofdrol spelen, dat meldt de Britse krant The Sun.

Delen op facebook

Justin Timberlake was onlangs te zien in de thriller Edison met Morgan Freeman en Kevin Spacey. Hij speelt ook in de film Alpha Dog, over het leven van de drugsdealer Jesse James Hollywood, die komend jaar in Nederland in première gaat. Het 25-jarige popidool heeft duidelijk de smaak van het acteren te pakken, want hij heeft nu de hoofdrol in de actiefilm Stop-Loss te pakken.

In de actiefilm, geregisseerd door Kimberly Peirce (Boys Don't Cry), speelt Timberlake een uit Irak teruggekeerde soldaat, die tegen de wil van de overheid in weigert om terug te gaan naar het strijdtoneel. Hij keert uiteindelijk terug om een gegijzelde vriend te redden. Het personage heeft veel weg van een moderne 'Rambo', iets wat een nieuwe ervaring moet zijn voor de voormalig boyband-ster. Wellicht heeft Timberland het acteervirus van zijn vriendin Cameron Diaz gekregen. De opnames voor Stop-Loss beginnen binnenkort.

Kimberly Peirce wilde oorspronkelijk Memoirs of a Geisha regisseren, maar gaf het project door aan Rob Marshall, die uiteindelijk drie Oscars oogstte met de film.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.