compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tino Martin maakt acteerdebuut in JUST SAY YES

Tino Martin maakt acteerdebuut in JUST SAY YES

Zanger Tino Martin maakt zijn acteerdebuut in de romantische komedie Just say yes en hij zingt ook de titelsong. Hij speelt een ingedutte gezinsman, met een vrouw die het niet meer pikt. De hoofdrol in de nieuwe film wordt gespeeld door Yolanthe Cabau.

Hoes ingle: ‘Was Sorry Maar Genoeg’ (29 mei 2020) Tino Martin © 2020  Studio One Records

Hoes ingle: ‘Was Sorry Maar Genoeg’ (29 mei 2020) Tino Martin © 2020 Studio One Records

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures, het productiebedrijf van de gebroeders Boudellah. De regie ligt in handen van Appie Boudellah en Aram van de Rest. Het scenario is geschreven door onder anderen Mustapha Boudellah en Appie Boudellah. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Over de film:
Lotte is sociaal, een beetje verlegen en heeft een hechte vriendinnengroep. Ze werkt samen met haar charmante verloofde Alex bij een regionale TV zender. Voor haar bruiloft heeft ze alles al uitgedacht; van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar waar ze niet op heeft gerekend is dat Alex de bruiloft op het laatste moment afblaast. Lotte trekt tijdelijk in bij haar egoïstische zus Estelle, die vooral bezig is met haar eigen trouwplannen.

Ondertussen is Alex nog steeds Lotte’s collega en wordt het samenwerken steeds ongemakkelijker. Zeker wanneer nieuweling Chris wordt aangenomen om de kijkcijfers omhoog te krikken. En net wanneer Lotte denkt dat het allemaal niet erger kan loopt het vrijgezellenfeest van Estelle compleet uit de hand.

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck de Liefde en Fashion Chicks.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.