compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Toch vierde Jurrasic Park

Toch vierde Jurrasic Park

13-6-2002 Ondanks de felle kritiek op deel drie heeft Steven Spielberg aangekondigd dat er een vierde deel komt van Jurassic Park.

Delen op facebook

Het is waarschijnlijk de laatste vervolgfilm van al zijn kassuccessen. Evenals het vorige deel gaat Spielberg de film niet zelf regisseren, maar is hij alleen betrokken als producent. Hij hoopt Joe Johnston, die "Jurassic Park 3" regisseerde, over te kunnen halen om ook de regie van deel vier voor zijn rekening te nemen. Spielberg werkte voor het eerst met hem samen tijdens de opnamen van Raiders of the Lost Ark.

Volgens Spielberg heeft "Jurassic Park 4" de beste verhaallijn sinds het eerste deel, dat in 1993 uitkwam. Jurassic Park werd destijds door critici omschreven als een voorspelbare film die met spectaculaire special-effects probeerde een rammelend scenario te verdoezelen.

'Ik zou willen dat het komende vervolg de derde film was in plaats van de vierde. Het is het beste dinosaurusverhaal sinds de verschijning van het boek van Michael Crichton. En meer ga ik er niet over zeggen', aldus de regisseur.

Eerder werd bekend dat er ook nog een vierde deel van de klassieker Indiana Jones komt. 'Maar een nieuwe Back to the Future, E.T. the Extra-Terrestrial of Close Encounters of the Third Kind is niet waarschijnlijk', aldus Spielberg.

Bron: Haarlems Dagblad © 2002


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.