compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tom Cruise en Katie Holmes getrouwd

Tom Cruise en Katie Holmes getrouwd

De Amerikaanse filmsterren Tom Cruise en Katie Holmes zijn zaterdagavond in het middeleeuwse Italiaanse stadje Bracciano volgens de voorschriften van Scientology-kerk in het huwelijk getreden.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Heel Hollywood was afgereisd naar het stadje, dat zo’n veertig kilometer boven Rome ligt. Onder de gasten waren Brooke Shields, Will Smith, John Travolta, Russell Crowe, Jennifer Lopez en Marc Anthony, Steven Spielberg en David en "Victoria Beckham". Het paar dineerde donderdag voorafgaand aan de ceremonie met vijftig gasten in een restaurant.

De ceremonie werd volgens de regels van de Scientology-kerk voltrokken, waartoe Tom Cruise en Katie Holmes behoren. Daarbij beloven bruid en bruidegom elkaar onder meer nooit te gaan slapen voordat een conflict is uitgepraat. De Scientology-kerk is een omstreden sekte, gebaseerd op de geschriften van science-fictionschrijver "Ron Hubbard". De Scientology-huwelijksceremonie is niet geldig in Italië, dus Cruise en Holmes hebben daarvoor apart ook een burgerlijk huwelijk moeten sluiten.

Zondag zijn Tom en Katie voor hun huwelijksreis vertrokken naar de Malediven.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.