compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tom Hanks reden om film te bezoeken

Tom Hanks reden om film te bezoeken

Tom Cruise trekt juist geen volle zalen

Het onderzoeksbureau Gallup heeft onderzoek gedaan naar de populariteit van filmacteurs onder het Amerikaanse publiek.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tom Hanks was voor de meeste ondervraagden een reden om naar de film te gaan. De acteur uit Forrest Gump, Saving Private Ryan en The Da Vinci Code zou voor 44 procent van de ondervraagden een reden zijn om een film te bezoeken.

Op de tweede plek staat Robert De Niro (binnenkort te zien in de door hem geregisseerde film The Good Shepherd) met 33 procent van de stemmen, gevolgd door de meest populaire vrouwelijke actrice: Julia Roberts.

De uitslag van het populariteitsonderzoek zal de makers van de film Charlie Wilson's War als muziek in de oren klinken. Zowel Tom Hanks als Julia Robert spelen mee in dit drama dat eind 2007 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht wordt

Opvallende naam in het lijstje was die van Mel Gibson. De controversiële acteur/regisseur stond op de zesde plaats van graaggeziene acteurs, maar kwam ook op de derde plaats van impopulaire acteurs te staan.

Voor het Amerikaanse publiek is Tom Cruise een reden om een film te ontlopen. De ster uit Mission: Impossible III werd door 34 procent van de ondervraagden als impopulaire acteur aangewezen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.