compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Travolta betreurt afslaan van filmrol Chicago

Travolta betreurt afslaan van filmrol Chicago

17-7-2003 John Travolta zegt een grote fout te hebben gemaakt toen hij de hoofdrol in de speelfilm 'Chicago' weigerde. Dat zei hij in de meest recente uitgave van het Duitse Bunte magazine. Chicago was dit jaar een van de grote winnaars tijdens de uitreiking van de Oscars.

Delen op facebook

'Ik ben nog steeds boos op mezelf dat ik de rol van advocaat in Chicago, die later naar Richard Gere ging, niet heb aangenomen', aldus Travolta (49). Wel erkent hij dat Gere goed werk heeft afgeleverd, vooral wat de dansscènes in de film betreft. 'Maar ik had het fantastisch gevonden om zelf nog een keer te laten zien waartoe ik in staat ben.'

Travolta is geen vreemde in de wereld van de dansfilms. In 1977 speelde hij de rol van Tony Manero in Saturday Night Fever. Een jaar later was hij Danny Zuko in de uitermate succesvolle musicalfilm Grease.

Zijn carriere raakte daarna behoorlijk in het slop, maar nam een nieuwe wending na zijn rol in Quentin Tarantinos Pulp Fiction (1994). Recentelijk was hij te zien in Swordfish (2001) en Domestic Disturbance (2001).


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.