compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Turtles driedimensionaal in 2007

Turtles driedimensionaal in 2007

Ninja viertal keert terug in geanimeerde vorm

19-7-2005 LOS ANGELES - Weinstein Co. en Warner Bros hebben overeenstemming bereikt over de distributierechten van de nieuwe film over de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Delen op facebook

Het is weer even geleden dat de turtles hun groene gezicht lieten zien op de Nederlandse bioscoopschermen. De cartoonhelden verschenen in 1990 voor het eerst op het witte doek. Ze werden niet getekend, maar gespeeld door acteurs in turtle-kostuums. Het gaf een geestig effect en dat was te merken aan het wereldwijde bioscoopbezoek. "Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)" en zijn twee opvolgers konden rekenen op een opbrengst van ruim 256 miljoen dollar.
Met de komst van nieuwe animatietechnieken beleven de actiehelden na tien jaar hun rentree. Debuterend regisseur Kevin Munroe leidt het project, dat momenteel nog simpelweg Teenage Mutant Ninja Turtles genoemd wordt. Distributeur Warner Brothers en Weinstein Co. hebben de rechten verdeeld en hopen met de nieuwe release het enthousiasme van een nieuwe generatie te wekken. Volgens Harvey Weinstein, directeur van Weinstein Co., zullen nieuwe animatietechnieken ten volle benut worden om de humor en het avontuur van de Turtles tot zijn recht te laten komen.
De productie is gestart in Hong Kong. De film beleeft naar verwachting in 2007 zijn première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.