compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > TV-soap in de bios

TV-soap in de bios

31-8-2018 Gisteravond was voor de trouwe fans: de première van het 29ste seizoen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op het grote scherm bij vijftien uitverkochte Vue bioscopen. Ongeveer 3500 nieuwsgierigen grepen de kans om de eerste drie afleveringen van het 29ste seizoen van de soapserie te bekijken.

Onthulling nieuwe castfoto 'Goede Tijden, Slechte Tijden' in Vue Hilversum. © 2018 Jelle Draper

Onthulling nieuwe castfoto 'Goede Tijden, Slechte Tijden' in Vue Hilversum. © 2018 Jelle Draper

EndemolShine, RTL en Vue spreken van een succesvolle samenwerking gezien de vele uitverkochte zalen. De bioscoop is al sinds enige tijd niet meer de exclusieve plek voor films, ook opera's, theaterstukken, muziekoptredens en sportwedstrijden worden op het witte doek getoond middels speciale straalverbindingen.

Vue, Rosalie Moorman (hoofd marketing) zegt hierover: “Naast het aanbieden van het beste filmaanbod, willen we bij Vue ons publiek ook verrassen met andere, unieke content op het grote doek. Deze seizoenspremière van GTST is een goed voorbeeld dat dit aanslaat bij ons bioscooppubliek. Iets wat we in de toekomst zeker verder willen uitbouwen.”

De eerste drie afleveringen van GTST waren in de volgende Vue vestigingen te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.