compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Van Buuren en Verbaan in De Fabeltjeskrant

Van Buuren en Verbaan in De Fabeltjeskrant

9-10-2018 Georgina Verbaan en Armin van Buuren spreken enkele stemmen in de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen! Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van de iconische Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat opnieuw voor de bioscoopfilm. De film draait vanaf 19 december in de bioscoop.

Van Buuren en Verbaan in De Fabeltjeskrant

Van Buuren en Verbaan in De Fabeltjeskrant

Georgina spreekt de stemmen in van 'tuut-tuut-tuut-tuut' Truus de Mier en Zaza Zebra, en Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally en verzorgt daarnaast een aantal nummers voor de film.Dit najaar viert De Fabeltjeskrant uitgebreid haar 50-jarig jubileum met onder meer de bioscoopfilm, een boek, de Kinderpostzegelactie en een tentoonstelling.

Over de film
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.