compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vervolg SUPERJUFFIE in de maak

Vervolg SUPERJUFFIE in de maak

Mede door het succes (300.000 mensen in de bioscoop) van de familiefilm Superjuffie wordt nu ook gewerkt aan de verfilming van het tweede boek van de boekenreeks van schrijfster Janneke Schotveld.

Vervolg SUPERJUFFIE in de maak

Vervolg SUPERJUFFIE in de maak

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Superjuffie is niet alleen een nationaal succes te noemen. De film is ook internationaal geselecteerd voor het Noorse Kristiansand International Children’s Film Festival, het bekendste Scandinavische jeugdfestival. De Aziatische première van Superjuffie vindt plaats op het Busan International Kids and Youth Film Festival in Zuid-Korea én de Amerikaanse première op het Tumbleweeds Film Festival for Children in Salt Lake City.

Het verhaal
In het dagelijks leven is ze juf Josje, maar als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Ondanks dat haar leerlingen Bo, Mila, Toby en Mimoun haar geheim weten en haar helpen, is dat niet altijd makkelijk. Op school houdt hoofdmeester Snor haar in de gaten en haar kersverse vriendje Hakim moet best wennen aan dat ze soms zomaar wegvliegt. Josje is blij dat het bijna vakantie is. Dan kan ze even uitpuffen van de drukte op school. Maar dan zit er opeens een papegaai voor het raam! In de tweede film van Superjuffie gaat zij met haar leerlingen naar Zuid-Amerika om daar dieren te helpen…

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.