compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vierde delen Bourne, Indy en Jurassic komen eraan

Vierde delen Bourne, Indy en Jurassic komen eraan

Frank Marshall kondigt verdere vervolgen aan

7-12-2007 Shrek the Third, Spider-Man 3, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest; 2007 was het jaar waarin van veel filmseries het derde deel uitbracht werd. Producent Frank Marshall kondigde in een gesprek met Comingsoon.net een aantal vierde delen aan.

Delen op facebook

Marshall is bekend met vervolgfilms. Hij was uitvoerend producent van de Back to the Future-films en was betrokken bij alledrie de Indiana Jones-films. Met het succes van alle derde delen in 2007, kunnen verdere vervolgen niet uitblijven.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull staat al gepland voor 2008. Het vierde deel over avonturier Indiana Jones is al sinds 2000 in ontwikkeling. Het script is af en de film begint eindelijk vorm te krijgen. Het verhaal speelt zich 10-15 jaar na de laatste film af, zodat ouder geworden acteurs als Harrison Ford verklaard kunnen worden. Het verhaal zal volledig in de geest zijn van de voorgaande films. Sean Connery zal echter niet meer te zien zijn als Henry Jones. In plaats daarvan krijgt Indiana een sidekick in de persoon van Shia LaBeouf.

In de zomer van 2009 staat het vierde deel van de Jurassic Park-serie op het menu. Door de schrijversstaking in Hollywood heeft het script voor de film echter nog geen vorm gekregen, waardoor uitstel weer dreigt.

De meest verrassende aangekondigde film was het vierde deel van de Jason Bourne-reeks. The Bourne Ultimatum was bijzonder succesvol en Matt Damon heeft al in diverse media aangegeven dat hij graag nogmaals de rol van Bourne op zich zou willen nemen. De reeks baseert zich op de drie boeken van Robert Ludlum. Eric van Lustbader schreef ook een deel vier en vijf (The Bourne Legacy en The Bourne Betrayal). Marshall wil alleen beginnen aan een vierde deel als er een goed verhaal ligt. Of dat gaat lukken wordt pas duidelijk als de schrijversstaking in Hollywood stopt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.