compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 21-2 t/m 27-2
WEB | mobiel
Cold Pursuit
MENU
Home > Filmnieuws > Vleesdocumentaire op komst

Vleesdocumentaire op komst

21-10-2014 Documentairemaker/presentatrice Marijn Frank, is momenteel bezig met haar eerste lange documentaire. Deze zal de titel Vleesverlangen dragen. In de documentaire word de vraag gesteld, of iedereen massaal verslaafd is aan vlees.

Delen op facebook
(c) Herrie

(c) Herrie

Marijn Frank is bij het grote publiek bekend als presentatrice van programma's De Keuringsdienst Van Waarde en de Rekenkamer. Voor deze documentaire werkt ze samen met co-regisseur Suzanne Raes. Die bekend is van haar werk, The Successor of Kakiemon en Hou Me Vast - De Dijk.

In Vleesverlangen onderzoekt Frank haar eigen en andermans lust naar vlees en het verlangen om een beter mens te worden. De maakster gaat op zoek naar schokkende en grappige argumenten. Dit doet ze in de vorm van een bezoek bij, een therapeute, een slager, een professor in verslavingskunde en een chefkok die ook een grote liefde deelt voor vlees. Het uiteindelijke doel van de maakster is, om te kijken of ze van haar verslaving kan afkomen om zo een beter mens te worden. Echter is de vraag, of haar dit zal lukken.

De documentaire zal in het voorjaar van 2015 in de bioscoop te zien zijn.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.