compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Voetbalvrouwen kijken in Portugal naar 'In Oranje'

Voetbalvrouwen kijken in Portugal naar 'In Oranje'

23-6-2004 AMSTERDAM - Gistermiddag hebben -op initiatief van producenten Motel Films en Fuworks- de voetbalvrouwen en hun kinderen hun gedachten even van de spannende wedstrijd van vanavond af kunnen zetten door een speciaal georganiseerde voorstelling van de speelfilm 'In Oranje' van regisseur Joram Lürsen. Dit heeft distributeur A-Film bekendgemaakt.

Delen op facebook

Vanuit hun verblijf in Portugal meldt woordvoerder Guido Albers dat het een zeer geslaagde voorstelling was waar ze in groten getale – er waren uiteindelijk 80 gasten aanwezig – van hebben genoten. ''Bij alle spanningen van het EK was dit even een verademing.''

In Oranje, met in de hoofdrollen Wendy van Dijk, Thomas Acda en Yannick van de Velde, gaat over een jongetje dat ervan droomt ooit in het Nederlands elftal te spelen. De speelfilm, inmiddels beloond met een 'Gouden Film', draait nog in 75 bioscopen in heel Nederland. Meer dan 180.000 mensen bezochten de film tot nu toe.

In Oranje is een productie van Motel Films, Fu Works in co-productie met Clockwork Pictures en de AVRO, uitgebracht door A-Film Distribution.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.