compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Volgende Superman afhankelijk van derde Batman

Volgende Superman afhankelijk van derde Batman

DC Comics wacht op beslissing Christopher Nolan

13-10-2008 Het superheldengenre is nog ver van uitgemolken. Met het recordbrekende The Dark Knight vers in het geheugen, staat alles klaar voor de volgende rij vervolgfilms. Alleen regisseur Christopher Nolan laat nog op zich wachten.

Delen op facebook

Het is bekend dat Christopher Nolan zich met slechts één project tegelijkertijd bezig houdt. Dat bekent dat DC Comics en Warner Bros nog even in spanning gehouden worden over een mogelijk vervolg op The Dark Knight.

Aangezien de nieuwe Batman-reeks op dit moment de meest succesvolle franchise in het superheldengenre is, hangt de release van het vervolg op Superman Returns uit 2006 hiervan af. Deze zesde film is momenteel getiteld "Superman: Man of Steel" en zal naar alle waarschijnlijkheid de terugkeer van Brandon Routh als Clark Kent/Superman betekenen.

In de tussentijd heeft Warner Bros al verschillende superheldenfilms in ontwikkeling. Green Lantern is al in een vergevorderd stadium en wordt naar verwachting in de zomer van 2010 uitgebracht. Super Max over de held the Green Arrow staat ook voor 2010 gepland, maar wordt mogelijk uitgesteld. Alsof er nog niet genoeg groene superhelden hun weg naar het doek maken, komt Sony Pictures ook in 2010 met The Green Hornet.

Zodra Nolan tekent voor zijn derde Batman-film, zal meer bekend worden over de releasedata. De planning van Warner Bros lijkt erop gericht dat het vervolg op The Dark Knight in de zomer van 2011 uitkomt en dat "Superman: Man of Steel" naar 2012 wordt geschoven.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.