compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Volle Maan groot succes

Volle Maan groot succes

15-10-2002 Volle Maan, de nieuwe film van Costa!-regisseur Johan Nijenhuis, is een groot succes. In het eerste weekend keken al meer dan 100.000 mensen in de bioscoop naar de film, waarmee 'Volle Maan' beter presteerde dan 'Costa!'

Delen op facebook

Volle Maan bereikte hiermee al het meteen het predikaat Gouden Film. Dit is voorbehouden aan Nederlandse films die meer dan 75.000 bezoekers trekken. Deze prijs zal in de loop van de week worden uitgereikt, waaruit maar weer blijkt dat een goede hype niet verkeerd is.

De film draait dan ook in 113 bioscopen, je moet als bezoeker goed je best doen om deze film te kunnen missen. Costa! eindigde uiteindelijk met 600.000 bezoekers, van Volle Maan wordt nu nog meer verwacht.

In Volle Maan staan acht schoolverlaters aan het begin van een nieuwe periode in hun leven. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk moeten ze belangrijke beslissingen nemen, die hun leven zullen veranderen. Zijn ze klaar voor de volwassenheid en zullen ze erin slagen om hun dromen te verwezenlijken?


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.