compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Volledige films gratis op Disney.com

Volledige films gratis op Disney.com

Service alleen beschikbaar binnen de VS

11-6-2008 Disney biedt al enige tijd filmpjes, die voorheen op het commerciële televisiekanaal Disney Channel te zien waren, gratis aan op haar site Disney.com. De filmstudio wil het aanbod nu uitbreiden met volledige films.

Delen op facebook

Het online filmprogramma begint deze week op de site met de vertoning van Finding Nemo. Bezoekers uit de Verenigde Staten kunnen de volledige film, vooraf gegaan door reclame, in zijn geheel online bekijken.

Disney wil meer jongeren naar de website trekken en ze langer vasthouden. Naast Nemo worden ook The Princess Diaries 2, Monsters, Inc. (NL), Peter Pan en films van the Disney Channel getoond op de site. Disney volgt met de stap tot het gratis tonen van films de makers van de animatieserie South Park. Sinds maart 2008 zijn alle afleveringen van de populaire serie online te bekijken.

Hoewel de Disneyfilms ook via sites als iTunes verkocht worden, verwacht de filmmaatschappij geen extra omzet te genereren. Alle films die getoond worden zijn al over het hoogtepunt van hun DVD-verkoop heen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.