compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Voorbereidingen sequel Sin City begonnen

Voorbereidingen sequel Sin City begonnen

Productie in stroomversnelling na kassucces Sin City

23-8-2005 LOS ANGELES - Schrijver en co-regisseur Frank Miller heeft aangegeven dat hij en regisseur Robert Rodriguez bezig zijn de laatste hand te leggen aan het verhaal voor Sin City 2.

Delen op facebook

Als alles vlekkeloos verloopt kunnen de opnames al in januari beginnen. Volgens Miller is de stroomversnelling waarin het project terecht is gekomen te danken aan het succes van het origineel, Sin City. De visueel spectaculaire film noir bracht wereldwijd bijna $100 miljoen op. Ook de werklust van Robert Rodriguez zorgt voor een vlotte productie. 'Robert rommelt niet zomaar wat aan: hij pakt het project direct aan', aldus Miller.

Het script voor "Sin City 2" komt grotendeels van de Sin City comic 'A Dame to kill for'. Daarnaast heeft Miller een nieuw verhaal geschreven, dat door het grote verhaal heengeweven zal worden. Volgens Miller zal hij niet gauw materiaal tekort komen voor mogelijke toekomstige releases, aangezien hij nog steeds nieuwe comics maakt in de Sin City reeks. Goed nieuws dus voor de fans van de reeks, die naast "Sin City 2" ook kunnen rekenen op een derde deel.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.