compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Voordelig naar de bios? Pak dan de elektrische fiets
Blog

Voordelig naar de bios? Pak dan de elektrische fiets

Voordelig naar de bios? Pak dan de elektrische fiets
Vind jij het leuk om regelmatig naar de nieuwste fiets in de bioscoop te gaan, maar wil je liever niet met de auto om te besparen op de kosten? Dan is een elektrische fiets natuurlijk het perfecte alternatief.

Delen op facebook
Voordelig naar de bios? Pak dan de elektrische fiets

Voordelig naar de bios? Pak dan de elektrische fiets

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Met een e-bike ben je vaak niet alleen een stuk sneller, maar scheelt het je ook een hoop stress en onnodig oponthoud. Stel dat je naar de bioscoop in Enschede gaat, dan zit deze vlak naast het stadion van FC Twente. We hoeven je dan niet uit te leggen dat het er bij een thuiswedstrijd van de plaatselijke FC ontzettend druk is. Door er dan voor te kiezen met de e-bike te gaan, fiets je letterlijk overal zo tussendoor. Nog niet helemaal overtuigd? Dan delen we graag nog een aantal praktische, maar waardevolle voorbeelden.

Waarom kiezen voor een elektrische fiets?

Een elektrische fiets biedt vele voordelen ten opzichte van andere vervoermiddelen, zoals de auto of het OV. Natuurlijk is het een stuk duurzamer, maar ben je ook vaak veel sneller. Omdat we dit ook in de inleiding al even hebben besproken, is het goed om vooral te kijken naar de andere redenen om te kiezen voor de e-bike. Met name in de zomermaanden is het heerlijk om rond de klokvan 20.00 op de fiets te stappen en met de ondergaande zon naar de bios te fietsen. Nadat je vervolgens ruim twee uur hebt gezeten, is het wel zo fijn dat je niet direct in de auto hoeft te stappen, maar rustig op je fiets terug naar huis kunt fietsen.

Je bent veel sneller op een elektrische fiets

Gemiddeld fiets je op een e-bike zo tussen de 20 en 25 kilometer per uur. Dit lijkt niet snel, maar vaak ben je veel eerder op locatie dan iemand die met de auto gaat. Als fietser heb je vaak meer voorrang en minder last van oponthoud, zoals stoplichten. Zo ben je dus over een afstand van 8 tot 10 kilometer vaak rond dezelfde tijd op de plaats van bestemming. Lijkt jou dit ook wel wat, maar heb je nog geen e-bike? Maak dan eens vrijblijvend een proefrit op één van de elektrische fietsen bij Amslod. Ze komen graag bij je op locatie en stellen de fiets helemaal af zoals jij deze hebben wilt. Zo krijg je dus direct een goed beeld van hoe de fiets bevalt.

Gezelliger als je met een grote groep gaat

In een auto kunnen maar 4 of misschien 5 mensen. Hoe leuk is het dan, als je met een grote groep gaat, jullie met z’n allen op de fiets gaan. Zo hoef je allereerst niet te kijken wie er wel of niet wil rijden en hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren. Daarbij komt ook dat iedereen de vrijheid heeft om nog even te blijven, iets wat op het moment dat je bij iemand anders in de auto zit, een stuk lastiger wordt. Pak daarom gezellig met de hele groep de elektrische fiets, dan kun je ook nog even een deurtje verder als jullie hier zin in hebben.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.