compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Voorwaardelijke straf geëist tegen Winona Ryder

Voorwaardelijke straf geëist tegen Winona Ryder

4-12-2002 Het Openbaar Ministerie in Los Angeles heeft een voorwaardelijke straf met een proeftijd van drie jaar geëist tegen actrice Winona Ryder.

Delen op facebook

Een jury kwam vorige maand al tot het oordeel dat de 31-jarige filmster - die een rol speelt in de film Mr. Deeds - zich schuldig had gemaakt aan diefstal en vandalisme. Vorig jaar december liep de actrice de exclusieve winkel Saks Fifth Avenue in Beverly Hills uit met ongeveer 5.500 dollar aan kleding, tassen en andere artikelen, zonder dat zij daarvoor had betaald. Ryder moet vrijdag voor de rechter verschijnen die een uitspraak in haar zaak zal doen.

De aanklacht van vandalisme heeft te maken met de schade die ze aan de gestolen artikelen toebracht. Een veiligheidsbeambte zag Ryder met een zelf meegebrachte schaar allerlei veiligheidslabels afknippen.

De aanklager wil verder dat Ryder 480 uur vrijwilligerswerk verricht, hulp zoekt voor haar psychische problemen en drugsproblemen en 20.000 dollar aan boetes betaalt. Ook de door haar veroorzaakte schade bij de winkel moet worden vergoed.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.