compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vue draait 26-08 enkel de film TENET

Vue draait 26-08 enkel de film TENET

Bioscoopketen Vue draait voor het eerst in de geschiedenis op woensdag 26 augustus de hele avond alleen de film Tenet. In alle 20 vestigingen draait de langverwachte actie-thriller van Christopher Nolan. Kaarten vanaf a.s. maandag te koop.

Still uit TENET (c) 2020 Warner BrosEntertainment | Foto: Melinda Sue Gordon

Still uit TENET (c) 2020 Warner BrosEntertainment | Foto: Melinda Sue Gordon

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film Tenet, die vanwege COVID-19 meerdere malen werd uitgesteld, wordt omschreven als James Bond ontmoet Inception in een soort tijds-buiging universum. Nolan speelde vaker met het fenomeen tijd, zoals in zijn beroemde film Memento (2000) en met dromen met zijn magistrale Inception (2010) en met actie-helden, zoals zijn Batman-trilogie met als hoogtepunt The Dark Knight Rises (2012). De film werd al gezien als het evenement van 2020, zonder Corona, maar nu zijn alle ogen gericht op Tenet.

Tenet
John David Washington is de Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe actie thriller “Tenet”. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.
Niet tijdreizen, maar Inversie.

De internationale cast van “Tenet” bestaat daarnaast uit Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine en Kenneth Branagh.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.