compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Wallis de Vries maakt acteerdebuut in 'Vet Hard!'

Wallis de Vries maakt acteerdebuut in 'Vet Hard!'

1-7-2004 AMSTERDAM - Cabaretière Sanne Wallis de Vries maakt haar acteerdebuut in de actiekomedie 'Vet Hard!'. De 33-jarige Wallis de Vries speelt in de film een sociologe. Haar karakter probeert tijdens een bankoverval te bemiddelen tussen de politie en de criminelen.

Delen op facebook

Ze moet dat met de dood bekopen. Haar rol is gebaseerd op haar typetje Jerney Kaagman dat ze speelde in het satirische tv-programma Kopspijkers. Wallis deed recent ook auditie voor de nieuwe film van regisseur Martin Koolhoven (De Grot, Het Zuiden).

Vet Hard! is het bioscoopdebuut van de 25-jarige regisseur Tim Oliehoek. De film vertelt over twee criminele broers die een overval op een geldtransport beramen om hun stervende vader te redden. Jack Wouterse en Kurt Rogiers spelen de twee broers. Vet Hard! draait vanaf begin 2005 in de Nederlandse bioscopen.

Tijdens de opnames moest de hoogzwangere cabaretière al haar stunts zelf doen. ''Ik zag al helemaal voor me hoe ik te hard zou vallen en ter plekke een miskraam zou krijgen'', bekent ze. ''Het stuntteam wilde het liefst dat ik als een soort plank achterover zou vallen, maar dat vond ik toch te eng. Je ziet me nu eerst door de knieën gaan en dan zachtjes vallen, heel dramatisch.''


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.