compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Warner Bros produceert nieuwe film Nolan

Warner Bros produceert nieuwe film Nolan

Inception gebaseerd op script van Nolan zelr

Na het overweldigende succes van The Dark Knight was filmstudio Warner Bros er bijzonder op gebrand om regisseur Christopher Nolan binnen de gelederden te houden. De succesvolle filmmaker is nu gestrikt om de film Inception te maken.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Christopher Nolan staat erom bekend dat hij maar één filmproject per keer aanpakt. Niemand twijfelt eraan dat er een vervolg op The Dark Knight, dat wereldwijd bijna 1 miljard dollar opbracht. Nolan geeft hier echter pas duidelijkheid over op het moment dat hij ook daadwerkelijk met het project aan de slag gaat.

Batman 3 wordt in ieder geval niet zijn volgende film. In een poging om de succesregisseur (Memento, The Prestige) binnen de poorten te houden, heeft Warner Bros een bedrag met zes nullen geboden voor zijn volgende filmproject. Dit zal de science-fictionfilm Inception zijn, naar een script van Nolan zelf.

Over de inhoud van de film is nog weinig bekend. The Hollywood Reporter beschrijft de film als een 'eigentijdse science-fiction/actiefilm, die zich afspeelt in de architectuur van de geest'. Wat dit oplevert zal duidelijk worden in de zomer van 2010, als de film uitgebracht wordt in de bioscoop.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.