compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Cinema: Melon Head
Short of the Week

We Want Cinema: Melon Head

10-11-2014 De onzekere Gordon vraagt de liefde van zijn leven op date. Dan krijgt hij ongevraagd advies van de schoonmaker: “Scare the hell out of her and she’ll be all over you”. Zou dit de juiste manier zijn om indruk te maken?

Delen op facebook

Komedie over de onhandige, maar oprechte Gordon die hopeloos verliefd is op Wendy, de collega van zijn zus. Samen werken ze in een wasserette, waar Gordon dan ook elke dag zijn was naartoe brengt, ondanks dat hij thuis een wasmachine heeft. Op een dag trekt hij de stoute schoenen aan en vraagt haar mee uit. Ze geeft hem één date, één kans om zich te bewijzen.

Uit pure zenuwen neemt hij het advies aan dat vrouwen houden van spanning en sensatie en besluit om haar flink te laten schrikken. Hij regelt een date in een griezelig bos, rijdt er roekeloos naartoe en verzorgt een diner vanuit een doodskist. Er gaat een verhaal de ronde dat zich op dat moment “Melon Heads” schuilhouden in het bos...

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.