compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Crazy Hands
Short of the Week

We Want Shorts: Crazy Hands

19-1-2015 Je staat er waarschijnlijk niet iedere dag bij stil, maar je handen zijn van onschatbare waarde. Wat gebeurt er als je de controle hierover kwijtraakt? De meest simpele dingen worden onmogelijk.

Delen op facebook

De hoofdrolspeler, gespeeld door David Schneider, wordt op een ochtend wakker met een merkwaardige kwaal. Zijn handen zijn een eigen leven gaan leiden. Dit brengt nogal wat problemen met zich mee. Fietsen, de telefoon opnemen, een biertje drinken: het gaat allemaal moeizaam. Wanneer hij de moed opgeeft en in huilen uitbarst, gebeurt er iets bijzonders..

In deze short wordt niet gesproken, de emoties worden enkel door wat gemompel en geluidjes overgebracht. De boodschap van de film is dat wanneer je een doel wilt bereiken, dit niet zonder horten of stoten gaat. Geef de moed niet op!

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.