compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Don't Call It A Comeback
Short of the Week

We Want Shorts: Don't Call It A Comeback

2-2-2015 Wat heb ik inmiddels bereikt in mijn leven? Deze vraag stelde ik mezelf na het zien van deze short. Vrijgezel Andrew overkomt iets, maar krijgt op heel bijzondere wijze een tweede kans om zijn leven te beteren.

Delen op facebook

In deze short is Andrew op date met een dronken vrouw en enkel en alleen uit op een one night stand. Wanneer ze op het punt staan om naar zijn huis te vertrekken, overkomt hem iets vreemds: hij overlijdt ter plekke. Een engel verklaart dat hij onvoldoende bereikt heeft in zijn leven. Wel wordt hem een tweede kans geboden, maar daarvoor moet hij wel iets laten. De onverwachte twist op het einde is geniaal, kijken dus!

In slechts zes minuten word je vermaakt, opgevrolijkt en aan het denken gezet. Wanneer je er niet genoeg van kunt krijgen, deze short is een mini-sequel van de lange speelfilm Loveless.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.