compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Exit Log
Short of the Week

We Want Shorts: Exit Log

26-5-2014 Exit Log is een science-fiction verhaal die zich afspeelt in de verre toekomst. Het eerste wat je te weten komt is dat het vanaf het jaar 2247 mogelijk is om 3 minuten terug in de tijd te reizen. Als een ruimteschip op het punt staat om te ontploffen willen de astronauten maar wat graag gebruik maken van deze 3 minuten, maar is dit genoeg om het schip te redden?

Delen op facebook

it is weer een voorbeeld van een korte film uit ‘ The Imagination Series’ . Waarin 5 korte films gebruik maken van hetzelfde script. Dit maal een script van de Oscar winnende schrijver Geoffrey Fletcher. Je kunt zien dat in deze korte film veel werk en geld gestopt is. Prachtige decorstukken, animaties en special effects.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan! 

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.