compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Flawed
Short of the Week

We Want Shorts: Flawed

1-12-2014 Andrea Dorfman vertelt in deze autobiografische short over hoe ze worstelt met tegengestelde gevoelens. Wat doet een relatie met een plastisch chirurg met haar zelfbeeld? Ze laat het zien aan de hand van toffe animaties.

Delen op facebook

Genoeg mensen hebben wel een fase in hun leven waarin ze minder tevreden zijn over hun lichaam. Maar wat als je je grote neus eindelijk hebt geaccepteerd en verliefd wordt op een plastisch chirurg? Het overkwam animator Andrea Dorfman. Haar vriend ziet het uiterlijk als iets maakbaars. Wat voor gevolgen heeft dit voor haar zelfvertrouwen?

Ze neemt je mee aan de hand van leuke animaties in haar worsteling met tegengestelde emoties. Haar motto luidt: “Why being ordinary if you can be extraordinary?”

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.