compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Geen Klote!
Short of the Week

We Want Shorts: Geen Klote!

11-8-2014 In New Orleans werden de winnaars van het 48 Hour Film Project bekend gemaakt. Het Amsterdamse 'Geen Klote!' won in 2013 prijzen voor beste film, beste montage en beste acteur. Het is echt onwerkelijk dat dit ontroerende verhaal, grotendeels binnen 48 uur gemaakt is.

Delen op facebook

Het 48 Hour Film Project staat bekend om de bijna onmogelijke opgave: een film maken in slechts twee dagen. Het Nederlandse Geen Klote! ging er dit keer met de hoofdprijs vandoor.

Er wordt in ‘Geen Klote’ een maatschappelijk thema aangeboord en ook de zwarte humor is erg subtiel aanwezig. Spaaij speelt een travestiet die in elkaar geslagen is. Hij wil zijn conservatieve vader eindelijk vertellen wie hij ‘echt’ is. Een film over miscommunicatie, familieproblemen en identiteitscrisis.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.