compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Hiccup
Short of the Week

We Want Shorts: Hiccup

1-9-2014 Het klinkt bijna onvoorstelbaar: iedere dag last hebben van de hik. En wat dan nog, zoiets kleins kan toch geen grote impact hebben op je leven? Deze short laat de machteloosheid en opgekropte agressie zien van een adolescente jongen.

Delen op facebook

In deze 17 minuten durende short wordt het verhaal verteld van een jongen die de strijd aangaat met een voortdurende hik. Zo onschuldig als het klinkt, beheerst het toch zijn hele leven. De short van Griffin Devine en Alyssa Radmand Hiccup toont hoe de hik hem in de problemen brengt, welke angsten erbij komen kijken en hoe hij wordt gepest. De kracht van de film zit hem in de herkenbaarheid van de kwaal. Dat zorgt ervoor dat je wordt meegesleept in zijn onzekerheid en angsten die leiden tot een heftige uiting van opgekropte agressie.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.