compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Home Sweet Home
Short of the Week

We Want Shorts: Home Sweet Home

12-1-2015 Wanneer je je ergens niet thuis voelt, kun je besluiten om te verhuizen. Maar wat als een huis zich niet prettig voelt in de buurt? Die is gedoemd te blijven staan. Toch?

Delen op facebook

In deze short zie je een huis dat zich niet meer thuis voelt in de straat. Het huis staat op en besluit te vertrekken. Onderweg komt het een ander huis tegen en dan bloeit er iets moois op. Zodra een hondenhok zich ook nog aansluit is het gezelschap compleet. Een mooie reis ligt in het verschiet, maar dan dient de storm zich aan...

In tien minuten tijd worden onderwerpen als vriendschap, reizen en verlies op bijzondere wijze in beeld gebracht. Deze ontroerende film heeft veel prijzen gewonnen, waaronder de “Best Computer Animated Shortfilm Award”.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.