compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: I Ship It
Short of the Week

We Want Shorts: I Ship It

17-11-2014 Wanneer je zin hebt in een zoetsappige, schattige, romantische komedie, ben je met deze short aan het goede adres. Volg twee jongeren met liefdesverdriet, hoe ze hiermee omgaan en hoe het verdriet hen dichter bij elkaar brengt.

Delen op facebook

Het overkomt iedereen wel eens: gedumpt worden door de – op dat moment zeker weten – liefde van je leven. Maar hoe ga je met zoiets om? Huil je veel of neem je wraak? Zoë Smallman koos voor het tweede, al is de wraak vrij schattig en onschuldig. Haar vriend Charlie is ook gedumpt en ze vinden troost bij elkaar. Komt hier wellicht een romantische relatie uit voort?

Je moet houden van deze veel te voorspelbare, mierzoete komedie. Maar als je het leuk vindt, is dit wel gelijk een goede. De grappige dialogen en onschuldigheid van de pubers kijken lekker weg. Wellicht een leuke tip: bekijk op YouTube een alternatief einde van de film.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.