compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Interview With A Time Traveller
Short of the Week

We Want Shorts: Interview With A Time Traveller

In deze short wordt je fantasie gewekt en lijken de mogelijkheden eindeloos! Het betreft een interview tussen een journalist en een tijdreiziger. De journalist wordt verrast met iets wat zijn hele leven zal veranderen…

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Deze short presenteert een sterk dialoog tussen een journalist en een intimiderende man die de gave heeft toebedeeld gekregen om door de tijd te reizen. Zo heeft hij gesproken met Jezus van Nazareth toen hij aan het kruis hing, gediscussieerd met Nikola Tesla en heeft hij het einde van ons universum meegemaakt. De tijdreiziger zit hier met een belangrijke boodschap..

In tegenstelling tot wat een sciencefiction film doet vermoeden, waren er geen heftige special effects. De eenvoudige setting van een hotelkamer had geen extra effects nodig: je fantasie werd op een dergelijke manier aangesproken dat je de beelden er zelf bij bedenkt. Dit maakt de film ontzettend krachtig.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.