compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: It's Not You, It's Me
Short of the Week

We Want Shorts: It's Not You, It's Me

27-10-2014 Hij kauwt te hard, snuit zijn neus op een vieze manier en lacht om stomme dingen. Als je je hieraan gaat irriteren, weet je dat het fout zit in een relatie. Dit overkomt ook de hoofdrolspeelster in deze short. Haar frustraties komen tot een uitbarsting, maar déze afloop had ook zij niet voorzien..

Delen op facebook

Deze dark comedy vertelt het verhaal van een jonge vrouw (Gillian Jacobs, bekend van Community, red.) die zich irriteert aan alles wat haar vriend doet. Dit gaat om de meest onbenullige dingen. Wanneer zij haar frustraties niet meer kan onderdrukken, geeft ze hem een kleine duw. Het kleine zetje heeft grote gevolgen.

Dit trieste, maar stiekem ook komische voorval zet de toon voor de rest van de film. Wanneer de vrouw een nieuwe man tegen het lijf loopt, waar ze ook kinderen mee krijgt, lijkt de situatie in eerste instantie vredig. Echter, ook hier kan ze haar irritaties niet de baas blijven. Wat je als kijker al aan voelt komen wordt waargemaakt. De hele short zit je op het puntje van je stoel, nieuwsgierig naar wat er nu weer fout zal gaan..

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.