compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: La Carnada
Short of the Week

We Want Shorts: La Carnada

20-10-2014 De dertienjarige Manny woont in Tijuana, Mexico. Wanneer hij medicijnen wil halen voor zijn ernstig zieke moeder, blijkt het geld op te zijn. Hij neemt een beslissing, wat grote gevolgen heeft voor zijn leven.

Delen op facebook

Deze short speelt zich af in de Mexicaanse stad Tijuana, tegen de grens van de Verenigde Staten. Manny verzorgt zijn ernstig zieke moeder, maar de medicijnen raken op. Wanneer hij naar de stad gaat om insuline te kopen, blijkt al het geld mee te zijn genomen door zijn weggelopen zus. Hij besluit een baan te zoeken en krijgt een bijzonder aanbod.

La Carnada is het Spaanse woord voor lokaas. De sombere sfeer in de short versterkt wanneer Manny de opdracht aanneemt om drugs te smokkelen. Met slechts een kleine fles water steekt hij de grens over door de woestijn. Na een lange tocht verdwaalt hij en dan wordt plotseling alles wazig.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.