compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Life is Beatiful
Short of the Week

We Want Shorts: Life is Beatiful

12-5-2014 Dat Nederland goed kan animeren wordt maar weer eens bewezen door de makers van deze short. Een prachtige 3D animatie over een zielig klein mannetje, die door zijn lengte altijd overal buiten de boot viel. Het leven valt hem zwaar en het lukt regisseur Ben Brand heel goed om dit in 8 minuten duidelijk te maken zonder gesproken tekst te gebruiken. Het geeft een mooie kijk op het leven en wat erna komt.

Delen op facebook

We weten allemaal hoe het is om ons klein te voelen, met alles wat er om ons heen gebeurt. Deze speelse Nederlandse animatie neemt deze metaforische beelden letterlijk en brengt dit in de vorm van een heel mooi en grappig verhaal.
'Life is Beautiful' is gemaakt met steun van Caviar Amsterdam, Fube animation studio, het Nederlandse Filmfonds en de NTR. Het maakt deel uit van de NTR KORT! competitie dat in première ging op het Nederlands Film Festival in 201

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.