compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Logorama
Short of the Week

We Want Shorts: Logorama

31-3-2014 Logorama is een 16 minuten durende Franse animatiefilm die zich afspeelt in Los Angeles. De gebeurtenissen die zich in de stad afspelen worden gestileerd weergegeven door middel van meer dan 2.500 logo's en mascottes. Een dierentuin met zwemmende Lacoste krokodillen en Ronald McDonald als de 'bad guy'. Logorama is een hilarisch herkenbare animatiefilm.

Delen op facebook

Het geheel van Logorama bestaat uit merk afbeeldingen en logo's, deze merkimago's en logo's worden gebruikt om personages, rekwisieten, locaties, voertuigen en andere inhoud te vertegenwoordigen. Als je een animatie ziet waarin twee Michelin mannetjes als politieagenten Ronald McDonald acherna zitten, dan kun je wel zeggen dat dit een echte aanrader is. Naast de Oscar voor Best Animated Short en de prijs voor Best Short Film op het Cannes film festival, heeft Logorama nog 7 internationale prijzen gewonnen.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet gruwen, lachen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.