compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Long Branch
Short of the Week

We Want Shorts: Long Branch

29-12-2014 Wat bedoeld was als een one night stand, eindigt in een lange, lange nacht. De ongemakkelijkheid spat van het beeld, wat het erg vermakelijk maakt om naar te kijken.

Delen op facebook

Wellicht herkennen mensen zich wel in dit verhaal. Je bent om je eigen liefdesverdriet te verwerken uit op een simpele, betekenisloze one night stand.

Je hoeft niets van die jongen te weten, maar gewoon even een avondje afleiding. Een grappige wending van het verhaal treedt in als de jongen op grote afstand blijkt te wonen. Twee uur met iemand in de trein die je niet kent en eigenlijk ook niet wilde kennen…

We gaan met een romantisch verhaal het jaar uit én het nieuwe jaar in. Maar dat zie je volgende week. Fijne jaarwisseling!

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.