compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Mr. Happy Man
Short of the Week

We Want Shorts: Mr. Happy Man

3-11-2014 Deze documentaire is veelvoudig genomineerd en heeft uiteindelijk vier awards in de wacht gesleept. En dat is niet voor niets, je dag krijgt een extra vrolijk tintje wanneer je naar Mr. Happy Man kijkt.

Delen op facebook

Johnny Barnes is een - in de documentaire van 2011 - 88-jarige man, die zijn liefde verspreidt door voorbijgaande mensen iedere dag te begroeten. Hij zwaait, wenst ze een goede dag en vertelt ze dat hij van ze houdt. Een positiever iemand kun je je niet voorstellen, vandaar: Mr. Happy Man!

Iedere ochtend staat hij van kwart voor 4 tot 10 uur ‘s ochtends op het stukje groen van een rotonde in Hamilton. Regen of zonneschijn. Er is zelfs een standbeeld van deze unieke man gemaakt. Op de vraag waarom hij dit doet zegt hij er zelf gelukkig van te worden, maar ook om zich nuttig te maken. Het geeft hem betekenis en structuur aan zijn dag. Als je hier niet vrolijk van wordt..

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.