compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: One Man's Loss
Short of the Week

We Want Shorts: One Man's Loss

14-4-2014 One Man's Loss zet in de eerste minuut meteen de toon voor de rest van de film. Met het nummer Summer in the City van The Lovin' Spoonful, geven ze direct de indicatie dat het een aantal onbezorgde kijkminuten gaan worden. One Man's Loss is het bewijs dat shorts niet altijd serieus en diep rakend hoeven te zijn om hoge ogen te gooien.

Delen op facebook

“One man's loss, is another man's gain.”
Het hele verhaal komt voort uit deze Engelstalige uitdrukking. De drie acteurs beelden het op een grappige en originele manier uit. Ondanks de lichte voorspelbaarheid in het verhaal, blijft het toch heel interessant om naar te kijken. Wat vooral opvalt is de filter die regisseur Philip Sansom gebruikt, deze vult de film met een gouden zonnegloed. Dit zorgt voor een licht magische sfeer in de short wat doet denken aan karma of goddelijke interventie. Kortom, een hele fijne en luchtige short, die iedereen aanspreekt.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet gruwen, lachen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.