compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Orange Drive
Short of the Week

We Want Shorts: Orange Drive

18-8-2014 Door middel van één enkel camerastandpunt op de motorkap van de auto, volgen we een jaar uit het turbulente leven van de jonge hoofdrolspeler. Een grappige, romantische en tragische short.

Delen op facebook

Als je kijkt naar het plot van Orange Drive, gebeurt er wel heel veel in 10 minuten. De jongen wordt verliefd, krijgt ruzie met zijn beste vriend, hij krijgt een baan en raakt deze ook weer kwijt, hij gaat vreemd, etc. Hoe kan het dan dat de kijker niet helemaal gek wordt van verwarring? Dit komt simpelweg door de constante locatie (natuurlijk gecombineerd met een geweldige regie, subliem acteerwerk en bijzondere cinematografie).

De film creëert vrij snel een eigen wereld, wat er voor zorgt dat het makkelijk wegkijkt. Het devies: lekker achterover hangen en genieten van de hoogte- en dieptepunten van onze naamloze hoofdrolspeler.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.