compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Preferably Blue
Short of the Week

We Want Shorts: Preferably Blue

22-12-2014 Voor de feestdagen een toepasselijke short over Kerst! En dan geen afgezaagde, veel te zoete short, maar een grappig verhaal over een gefrustreerde paashaas: in deze tijd van het jaar krijgt hij ineens geen aandacht meer...

Delen op facebook

Om in de kerststemming te komen kijk je hier naar een aandoenlijk verhaal, die van begin tot eind in prachtige rijmvorm wordt verteld.

Een gefrustreerde paashaas zit aan de wodka en antidepressiva, omdat hij de populariteit van de Kerstman niet kan verkroppen. Hij bedenkt een plan om de Kerstman te pakken: hij gaat de zak met cadeaus stelen. De Kerstman, zo goed als hij is, helpt de Paashaas onverwacht ergens mee: hij bleek een heel goede vriend. “The bunny was silent, head hung to the floor, he’d never felt so embaressed before. In his lowest hours, santa had been there. To listen, eat pies, to comfort, to care”.

Het verhaal blijft verrassend, het krijgt nog een bijzondere twist. Iets wat Kerstmis voorgoed zal veranderen…

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.