compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Random Stop
Short of the Week

We Want Shorts: Random Stop

21-7-2014 Random Stop, vertelt het waargebeurde verhaal van een hulpsheriff die een agressieve chauffeur op een eenzame snelweg tegenkomt. Het bijzondere aan deze korte film is dat het volledig gefilmd is vanuit een ‘point of view’ perspectief. Oftewel, je kijkt mee door de ogen van de hoofdpersoon. Dit zorgt voor een intense beleving!

Delen op facebook

Het is opmerkelijk hoe je, in 7 minuten, meegenomen wordt in dit heftige waargebeurde verhaal. Even opmerkelijk is de acteerprestatie van Geoffrey Kennedy die, grotendeels offscreen, de hulpsheriff perfect speelt. Terwijl de losgeslagen veteraan de kijkers geen moment de tijd gunt om zich te oriënteren. Dit is wat de overlevenden van een tragedie bedoelen als ze de gebeurtenissen beschrijven als: "als in een film," de logica van wat er gebeurd is komt pas na de daad al is gedaan. Een short met perfecte cameravoering en een enorme intensiteit.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan! 

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.