compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Sevilla
Short of the Week

We Want Shorts: Sevilla

14-7-2014 Sevilla gaat over drie jongeren die een road trip maken naar Sevilla. De reis zal hun leven voorgoed veranderen. Een aangrijpende en prachtige korte film waar Nederland trots op mag zijn.

Delen op facebook

‘Sevilla’ is een roadmovie over een onafgemaakte reis. De handheld gefilmde scènes van Jasper Wolf hebben een soms documentair karakter en laten je als kijker in de waan dat je de reis van Ivar, Boris en Kaat als vierde reiziger mag meemaken.

Het is een perfecte uitgebalanceerde korte film. Ieder shot en elke zin zit op zijn plek in deze aangrijpende korte film. De makers nemen de kijker mee in een gevoel van vrijheid en liefde, die des te indringender is omdat tegelijkertijd de kwetsbaarheid daarvan wordt getoond. Het Gouden Kalf voor Beste Korte Film 2012 gaat naar SEVILLA van Bram Schouw. 


We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan! 

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.