compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Sign Language
Short of the Week

We Want Shorts: Sign Language

29-9-2014 Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een crush op iemand waar je niet op af durft te stappen. In deze short is op een ingetogen manier in beeld gebracht hoe een man op zijn laatste werkdag zijn kans al dan niet grijpt.

Delen op facebook

Ben is ‘a board guy’. Om geld te verdienen staat hij al 15 jaar op Oxford Street in Londen om reclameborden vast te houden. Hij houdt ontzettend van zijn werk, maar is gepromoveerd en beleeft vandaag zijn laatste werkdag op straat. Hij heeft in al die jaren een goede band opgebouwd met zijn collega’s. Echter, er is een wel heel speciaal persoon, die hij graag beter wil leren kennen. Maar tot op de dag van vandaag heeft hij het niet aangedurfd. Komt zijn wens uit?

Deze short van Oscar Sharpe is winnaar van de Grand Prize van Virgin Media Shorts. Het acteerwerk is buitengewoon goed. In 5 minuten wordt het gevoel gecreëerd dat je de man goed kent en hoop je op een goed einde. Deze romantische short blijft heel realistisch en oprecht.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.