compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Soft
Short of the Week

We Want Shorts: Soft

7-4-2014 Deze korte film van Simon Ellis heeft enorm veel prijzen gewonnen. De reden hiervoor is dat het een harde en realistische lading heeft die veel mensen aangrijpt. Voor mensen die ooit gepest zijn, zal dit herkenbare gevoelens oproepen. Het gevoel van furieuze onmacht.

Delen op facebook

Soft is een relevant verhaal, omdat we in een tijd leven waarin tienergeweld zeker niet ondenkbaar of onrealistisch is. Het briljante van deze korte film is, dat volwassenen vaak vergeten hoe bang ze soms waren als kind. Één van de grootste angsten van kinderen is misschien om gepest te worden, maar waar ze nog banger voor zijn is dat hun ouders erachter komen. De grootste nachtmerrie van een ouder is, dat ze gepest worden en dat hun kinderen erachter komen. Bang zijn waar je kind bij is, een ondenkbaar zware vernedering.

[url=www.wewantcinema.nl[/url]We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet gruwen, lachen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.