compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: Tenacious D – To be the best
Short of the Week

We Want Shorts: Tenacious D – To be the best

5-5-2014 Absurdistische humor ten top, fans van Tenacious D zullen deze short enorm kunnen waarderen. Na een aantal mislukkingen moesten de mannen zich weer in de kijker spelen en daarom hebben ze in 2012 deze short gemaakt als marketing stunt voor hun nieuwe album. Met gastrollen van Dave Grohl, Val Kilmer en Jimmy Kimmel.

Delen op facebook

'Tenacious D – To be the best' is een beetje van alles: voor een deel een marketingstunt, deels media satire, deels absurdistisch ravotten, en natuurlijk, een deel musical. Comedy – wise is dit meer Anchorman dan Annie Hall, maar dat werkt perfect voor Gass en Black's komische timing en gevoeligheid. Geproduceerd door Partizan en geregisseerd door Jeremy Konner.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen. Hoe werkt het precies? Klik hier


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.