compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: The Black Hole
Short of the Week

We Want Shorts: The Black Hole

15-9-2014 Een medewerker van een op het oog saai kantoor, ontdekt iets wat al zijn werkzaamheden doet staken. Neemt zijn hebzucht de overhand? Wat zou jij doen als plotseling alles voor het grijpen ligt?

Delen op facebook

Wat begon als een doodgewone werkdag voor een kantoormedewerker, verandert volledig wanneer hij een uitdraai maakt van een zwart gat. De mogelijkheden blijken eindeloos. Het zwarte gat verandert zijn leven in één groot avontuur. Maar hoelang zal dit duren? Houdt hij zijn gierigheid in bedwang?

Deze short prikkelt je fantasie en laat je tot na de film afvragen wat jij zou hebben gedaan in deze situatie. De man blijft onbekend, maar toch wordt het gevoel geschept dat je precies weet hoe zijn leven eruit ziet. Het avontuurlijke aspect maakt de short alles behalve saai.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!

Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.