compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > We Want Shorts: The Exit Room
Short of the Week

We Want Shorts: The Exit Room

28-4-2014 In de nabije toekomst, moet de gevangen genomen journalist Joseph Michaels (Christopher Abbott – HBO’s Girls) vrezen voor zijn leven. De Amerikaanse regering wil hem executeren, omdat hij een reportage wilde maken over de opstanden tegen het regime in Amerika. Ondertussen ziet hij beelden van zijn vrouw door zijn hoofd vliegen en net als hij geëxecuteerd moet worden gebeurd er iets verrassends..

Delen op facebook

Deze korte thriller is gebaseerd op het korte verhaal 'An Occurrence at Owl Creek Bridge', geschreven door Ambrose Bierce in 1890. Het idee van een lange periode van subjectieve tijd die zich afspeelt in een oogwenk. Dit is vergelijkbaar met je hele leven aan je voorbij zien schieten voordat je overlijd. Al met al een mooie, verrassende, nieuwe short.

We Want Cinema selecteert wekelijks speciaal voor jou een short die je doet lachen, gruwen of huilen. Geniet ervan!
Wat doet We Want Cinema nog meer? Het platform geeft je de mogelijkheid originele events met een ultieme bioscoopbeleving te organiseren, waarbij jij de regie hebt over het grote doek. Draai een nieuwe of oude film, een documentaire of een short. Heb je zelf een film gemaakt? Regel een première in een van de aangesloten bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.